П`ятниця, 2024-04-26, 0:16 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 23 » Творчий вечір Петра Сороки
3:25 PM
Творчий вечір Петра Сороки

З нагоди 5 річчя відкриття магазину фірмового жіночого одягу Будинку Моделей «Petro Soroka» до м. Ромни завітав дизайнер Петро Сорока.

Віддаючи шану жінці-матері та з нагоди нещодавнього відзначення Дня матері та Дня сім’ї, Петро Сорока запросив на свою зустріч матерів-одиначок, прийомних та багатодітних матерів.

Петро Сорока віддає свою перевагу не на високо парне «від кутюр», а моделює практичний одяг не тільки для подіуму, а й для повсякденного життя.

Дизайнер в своїй творчості розкриває первісну красу жінки, підкреслюючи жіночність безперечною якістю одягу.

Будь-яку жінку перетворити на ідеал краси, створити ідеальну, вишукану, неповторну оправу жіночої фігури – це є головною метою Петра Сороки.

Як вишукана оправа перетворює дорогоцінний камінь у чарівну ювелірну прикрасу так і одяг від виробника «Petro Soroka» перетворює жінку в Богиню оспівану поетами прекрасну даму, ідеал гармонії і краси.

Зустріч пройшла в затишній, дружній атмосфері.

Петро Сорока розповів про своє професійне ставлення як дизайнера одягу, про свій тернистий шлях до омріяного життя. також дизайнер поділився секретом свого успіху, щасливої, незалежної людини. Не оминув увагою категорії сімей, які є малозахищеними. Найщирішу подяку висловив прийомним мамам за їх внесок в життя дітей – сиріт і в знак вдячності подарував їм знижку на одяг в розмірі 500 грн. з власної колекції.

Директор Роменського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жогло Валентина подякувала дизайнерові за можливість зустрічі з ним, за його увагу до жінок, які є клієнтами центру.

По закінченні творчого вечора кожна з присутніх жінок отримала подарунок від Петра Сороки. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з улюбленим дизайнером.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 556 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]