Четвер, 2024-04-25, 5:45 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 22 » Таланти багатодітної родини
4:25 PM
Таланти багатодітної родини

Діти в родині – це, поза сумнівом, щастя. А коли ці діти ще й талановиті, то це щастя, помножене на їх кількість. Справжнє свято дитинства, творчості і таланту відбулося 15 квітня в приміщенні обласного театру для дітей та юнацтва м. Суми – XI-й обласний конкурс «Таланти багатодітної родини», організований Департаментом соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації та обласним осередком Всеукраїнського об’єднання жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України».

Цього дня в залі Палацу зібралися діти, які живуть в прекрасних сім’ях, що носять горде звання – багатодітні сім’ї Сумщини. Юні учасники, що приїхали з різних куточків області, демонстрували свої таланти у різних номінаціях: хореографія, музично-інструментальне мистецтво, вокал, художнє читання, декоративно-прикладна творчість і т. д.

В обласному конкурсі взяли участь, продемонстрували свої таланти та поділилися вмінням творити дива дев`ятеро дітей з м. Глухова.

По закінченні свята журі визначило переможців де наші діти здобули два призових міста: у номінації «патріотична пісня» І місце – Гагін Дмитро (школа – інтернат), у номінації «художнє читання» ІІІ місце – Осаульчик Карина (ЗОШ №3).

Усі учасники конкурсу-фестивалю отримали грамоти.

Глухівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді вдячний підприємцям міста: Александренко О.В., Баранник О.А., Грекову І.П., Суровцевій Г.П. за матеріальну допомогу для організації поїздки дітей в м.Суми.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 439 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]