Четвер, 2024-04-25, 2:18 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 4 » Святий Миколай, - діток забавляй
12:30 PM
Святий Миколай, - діток забавляй

  Ось і прийшов довгоочікуваний день, на який з великим нетерпінням чекали як діти, так і дорослі, - день Святого Миколая. То ж, 19 грудня 2012р. за підтримки спонсорської допомоги від Управління пенсійного фонду України в Краснопільському районі, а також завдяки матеріальній підтримці приватних підприємців (П.П. Пиленко, П.П. Годуненко, П.П. Кунця, О.М. Чикалової О.Д., та П.П. Шубіна С.С.), фахівцями Краснопільського РЦСССДМ, було організовано та проведено святковий захід, присвячений дню Святого Миколая, для учнівської молоді, а саме для дітей із сімей, які потрапили в складні життєві обставини в рамках смт. Краснопілля та в районі в цілому.

  Так, на базі Самотоївської ЗОШ - І- ІІІ ступенів за підтримки спонсорів: приватних підприємців та фермерських господарств "Морозов”,  " Урожай” та ін., відбувся святковий концерт, в якому приймали активну участь  15 дітей двох категорій: діти з багатодітних сімей та діти із сімей, які потрапили до складних життєвих обставин. В свою ж чергу на базі Малорибицького НВК, було проведено святковий концерт, на якому були присутні, всі учні даного навчального закладу. Також, було залучено святкове привітання та подарунки  для учнів від  голови Осоївської сільської ради - Бондаря О.В. В Тур'янському НВК, також організували та привітали феєричним концертним виступом учнів молодших класів. В Мезенівської с/р. до святкового привітання, було забезпечено проведення святкової акції «Ходить, ходить Миколай». В рамках свята  Сіннівської, Миропільської та Запсільської сільських рад, завдяки матеріальній підтримці відповідних сільських голів, - Гукова О.М., Галайко М.Г. та Влезько П.І. і приватних підприємців  (П.П. Водоп'янова А.А., П.П. Мілюкова С.М.), , відбулися святкові ранки для дітей у вище зазначених радах.

      Що ж стосується безпосередньо смт. Краснопілля, то даний захід, був проведений почергово з дітьми із сімей, які потрапили в складні життєві обставини,  святковий ранок було розпочато на базі Краснопільської ЗОШ - І -ІІІ ступенів було 20 осіб, які з великим бажанням та задоволенням, приймали досить активну участь в цікавих святкових конкурсах та іграх, а потім на базі

"Краснопільського Державного професійно технічного училища - № 43”, студенти приємно вразили всіх присутніх фантастичним  концертним виступом.     В кінці ж, святкового заходу, майбутні віртуози - кондитери, під професійним керівництвом досвідчених майстрів Северин Т.Г., Шаповал С.І. та Тисячник Т.В.,  пригостили дітей  дуже смачними  та вишуканими кондитерськими виробами..   

       Взагалі, спільно проведений захід фахівцями із соціальної роботи Краснопільського РЦСССДМ, пройшов на досить високому рівні. То ж, до даного спільно проведеного заходу, фахівцями із соціальної роботи,  було залучено близько трьохсот дітей з різних категорій сімей. Присутні на святі, залишились задоволеними, отримавши масу незабутніх вражень та смачних солодощів, і подарунків. І навіть ті діти, які з певних причин не з'явилися на святі, - теж отримали  смачного  "миколайчика.”     
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 528 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]