П`ятниця, 2024-04-19, 7:13 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 20 » Співпраця міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з кримінально-виконавчою інспекцією
4:15 PM
Співпраця міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з кримінально-виконавчою інспекцією

У житті кожної людини бувають ситуації, коли складно знайти вихід, і тоді виникає проблема вибору шляху їх розв’язання. Хтось вирішує складні життєві обставини, йдучи по важчому, але законному шляху, а хтось зважується на злочин, вбачаючи в цьому можливість влаштувати своє життя швидко, не прикладаючи зусиль. Так, багато молоді та навіть неповнолітніх опиняється на лаві підсудних і їх мрії розбиваються об сувору реальність.

Однією з мір виконання покарання злочинів є умовний строк, під час якого контроль за особами ведеться кримінально-виконавчою інспекцією.

Роменські міський та районний центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді тісно співпрацюють з даною установою, керуючись у своїй діяльності Порядком взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу та контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням.

Позитивний результат у ресоціалізації дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, був би неможливий без чітко налагодженого механізму співпраці Роменського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

16 лютого 2012 року директори центрів Жогло В.О. та Маханько В.І, старший інспектор Роменського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції УДДУПВП в Сумській області Жмака О.О. підписали угоду про співпрацю щодо забезпечення соціального супроводу та контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та узгодили план спільних дій на 2012 рік.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 587 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]