Субота, 2024-04-20, 3:05 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 17 » Співпраця громадських та державних організацій в соціальній сфері
6:07 PM
Співпраця громадських та державних організацій в соціальній сфері
16 березня 2011 року в Білопільському районі Сумської області відбулася зустріч директора Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Шевченко Тетяни Юріївни, представників громадських організацій: «Ліга ділових та професійних жінок», «Сумська шкільна ліга КВН», з сільськими та селищними головами.
Головною метою зустрічі було донесення до відома сільських та селищних голів необхідності активізації діяльності територіальної громади у вирішенні проблем сім’ї, дітей та молоді, залучення її ресурсів до розвитку соціальних послуг, інформування населення про зміст соціальних послуг, місце їх отримання та ефективність у подоланні складних життєвих обставин насамперед в сільській місцевості.
Активізація громади, на думку фахівців обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, є поєднанням багатьох процесів, зокрема активне залучення потенціалу громадських організацій до надання якісних, адресних соціальних послуг.
Сучасна система соціальних послуг повинна відповідати потребам громадян і орієнтуватися на покращення якості їхнього життя. Показником розвитку потенціалу громади є впровадження, розробленої нею ж, під час тренінгів, моделі бажаного майбутнього. Громада краще спрямовує свої зусилля, коли чітко усвідомлює бажаний і теперішній стани ситуації – тобто для представників громади важливо точно знати, що і для чого вони роблять.
В ході зустрічі були розкриті питання:
- актуальність тренінгової роботи серед жінок;
- тренінгові навчання через набуття навчального досвіду з тим, щоб досягти ефективного виконання в одному виді діяльності або в певній галузі;
- впровадження тренінгового центру для дітей та молоді.
Тема надання доступу мешканцям сільської місцевості до якісних соціальних послуг є актуальною, тому такі зустрічі будуть проводитися й надалі.
Категорія: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 618 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]