Субота, 2024-04-20, 8:07 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 28 » Співпраця центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із кримінально-виконавчою інспекцією
5:39 PM
Співпраця центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із кримінально-виконавчою інспекцією

Одним із важливих аспектів діяльності Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є взаємодія із кримінально-виконавчою інспекцією. Відповідно до Порядку взаємодії кримінально-виконавчої інспекції і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо забезпечення соціального супроводу та контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково робота спрямована передусім на вирішення питання зменшення ризику випадків скоєння неповнолітніми засудженими та особами молодіжного віку повторних злочинів.

В липні 2014 року провідний спеціаліст РЦСССДМ спільно із представником кримінально-виконавчої інспекції обговорили план роботи щодо профілактики повторних злочинів серед неповнолітніх і молоді Роменського району та порядок надання зазначеній категорії осіб допомоги у вирішенні соціально-медичних, соціально-економічних, психологічних, юридичних проблем.

Під час проведеної зустрічі спеціалісти визначили технології, методи впливу на кожну особу індивідуально, розробили заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду неповнолітніх правопорушників.

Позитивний результат у ресоціалізації неповнолітніх, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, був би неможливий без чітко налагодженого механізму співпраці КВІ та РЦСССДМ. 

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 484 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]