П`ятниця, 2024-03-29, 5:26 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 30 » Спеціалізований табір «Веселка»
3:43 PM
Спеціалізований табір «Веселка»

Оздоровлення дітей в літній період – складова частина роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зі зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров'я дітей.

Літо – найкраща пора, щоб розпочати рішучі дії задля зміцнення здоров'я дитини. Діти та дорослі повинні розуміти цінність власного життя та здоров'я.

У будь-якому випадку потрібно насамперед дбають про те, щоб діти росли здоровими, веселими та бадьорими.

З 14 по 23 липня 2014 р. на базі Краснопільської районної центральної лікарні здійснював свою роботу  спеціалізовано-оздоровчий табір «Веселка» для дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, дітей з обмеженими фізичними можливостями та дітей, які перебувають на диспансерному обліку. В ході роботи даного табору діти мали змогу відвідати різноманітні природні куточки селища, а саме: урочище Бабачина, джерело Св. Архистратига Михаїла, дитячий майданчик, стадіон «Колос» та інші. Також діти мали змогу виготовити поробки власними руками, прийняти участь у спортивних змагання  та різноманітних розважально-ігрових заходах, відвідати бібліотечні заклади. Доброю традицією стало відвідування салону краси «НАТАЛІ» де її привітна господиня Н.Погрібна завжди рада зустрічати гостей, а особливо дітей. Діти з великим задоволенням підставляли свої голівки під вправні руки майстра і після магії перукаря ставали чепурними козачками та панянками з чудовими зачісками та охайним виглядом. Бажаними гостями  діти відчули себе і в затишному кафе «Візаві» ПП Овчар де їх частували улюбленою стравою всіх дітей - морозивом. Також дітям запам’ятався туристичний похід з приготування смачної каші, а в душі залишились незабутні враження від розваг та відпочину.

Радо відкликнулись допомогти в проведенні відповідних заходів Християнська церква «Відродження» та місія «Крик дитячої душі», фінансову підтримку  надали районні профспілкові організації працівників  АПК, працівників державних установ України, управління Пенсійного фонду України в Краснопільському районі. 

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 378 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]