Середа, 2024-04-24, 10:30 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 28 » Соціальна підтримка молоді з функціональними обмеженнями
1:00 PM
Соціальна підтримка молоді з функціональними обмеженнями

Практично. перед кожним із нас, особою чи організацією, постає проблема вибору власної ролі стосовно дітей та молоді із функціональними обмеженнями: пройти мимо, чекати, що хтось їм допоможе або шукати реальні шляхи допомоги.

Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не стоїть осторонь від проблем цих дітей. Фахівці із соціальної роботи центру тісно співпрацюють з спеціалістами Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів УПСЗН виконкому Роменської міської ради. В дні, коли підвозять дітей та молодь з функціональними обмеженнями із району, фахівці із соціальної роботи завжди спілкуються з ними.

Особливої уваги в реалізації напрямку соціальної підтримки зазначеної категорії дітей та молоді заслуговує колективна робота, а саме, організація конкурсів – виставок, інтелектуальних ігор, свят, проведення інформаційно-просвітницьких заходів, профілактичної роботи, як з дітьми, так і їх батьками.

26 березня 2014 року фахівці із соціальної роботи В.Юрова та М.Кравченко організували та провели розвиваючу гру «Найрозумніший» на базі Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів УПСЗН виконкому Роменської міської ради.

Мета нашого заходу полягала в тому, щоб розвинути у цих дітей, які й так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем почуття власної гідності, подолати невпевненість в собі, сформувати та розвинути в них інтелектуальний та духовний потенціал, створити максимально сприятливі умови для інтелектуального, морального та фізичного розвитку дітей, стимулювати творчу діяльність. Ми хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де безумовно, є місце й для них!

Усі діти були заохочені солодкими подарунками. Проведений захід викликав на обличчях дітей веселу посмішку. А щира подяка від матерів стала найвищою нагородою.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 425 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]