П`ятниця, 2024-04-19, 5:13 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Щаслива сім’я —там, де тато, мама і я
3:17 PM
Щаслива сім’я —там, де тато, мама і я

Щаслива дитина, коли є родина, де тато і ненька й сорочка чистенька. На жаль, на сьогоднішній день, деяка частина дітей — позбавлені цього щастя. Проте, кожен з нас знає, що чужих дітей не буває.

  То ж, 30 вересня — це не лише велике релігійне свято Св. Віри, Надії та Любові, а й велика подія в житті кожної обездоленої дитини, прийнятої в родину. Це свято — День усиновлення. Гармонійне поєднання цих великих свят — не є збігом. Адже, саме віра, надія та любов — це ті найважливіші життєві критерії, без яких людина практично не існує.

Отже, саме сьогодні, 27 вересня 2012р. на базі дитячої районної бібліотеки  відбулося родинне свято, присвячене Дню усиновлення. Краснопільський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також, служба у справах  дітей РДА, з великою та вдячністю, вітали тих, хто не байдужий до знедоленого дитячого дитинства. Загалом, це були діти опікунів, піклувальників, прийомних  сімей, усиновителів,  та члени дитячого будинку сімейного типу. Прекрасні виступи дитячих ансамблей "Жива вода” та "Ладушки”, під керівництвом Маслій О.Є., досить гармонічно доповнили цей прекрасний захід, тісно переплітаючись з багаторічним  професійним досвідом працівників дитячої районної бібліотеки, а саме:  Л.В. Мироненко, Н.О. Кононенко та Бесараб Т.О.  Особливо, найбільш захоплюючим для присутніх дітей, було проведення працівниками дитячої районної бібліотеки, цікавих розважальних ігр та конкурсів. Діти з великим бажанням та зацікавленістю приймали активну участь в даному заході, в кінці якого, були на нагороджені смачними цукерками. Також, не менш  важливим та цікавим моментом  для прийомних дітей, був перегляд казки "Коза — дереза”, за участі самодіяльного лялькового театру дитячої районної бібліотеки. І же по завершенню заходу, діти мали змогу погратися на ігровому майданчику, а також, прийняти активну участь в не менш цікавих іграх, запропонованих  фахівцями Краснопільського РЦСССДМ.

 Даний захід пройшов на достатньо високому рівні. Діти  отримали гарний настрій та масу вражень від побаченого, а також смачні солодощі та прекрасні  подарунки на згадку.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 902 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]