Вівторок, 2024-04-23, 9:54 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 19 » „Роль і місце кожного із батьків у вихованні немовляти”
10:09 AM
„Роль і місце кожного із батьків у вихованні немовляти”

Профілактика раннього соціального сирітства, сприяння зміцненню інституту сім”ї шляхом формування засад відповідального, усвідомленого батьківства є головним завданням спеціалізованого формування Шосткинського районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді „Консультаційний пункт у пологовому стаціонарі”.

Саме з цією метою 12.04.2012 року для жінок, які народили дитину та перебувають у пологовому відділенні, спеціалістами центру було проведено захід „Роль і місце кожного із батьків у вихованні немовляти”.

У ході заходу серед учасників було обговорено вирішальне значення сім”ї на розвиток дитини, особливо у перший рік її життя, адже коли двоє дорослих людей вирішують народити дитину, вони повинні повною мірою розуміти, що треба докорінно змінити світогляд, переорієнтувати пріоритети на користь малюка, приділивши всю увагу та любов маленькому Божому створінню, яке повністю залежить від батьків.

Говорячі про сімейне виховання учасники торкнулися теми місця та ролі матері і батька у цьому процесі, розглянувши їх функції в сім'ї.

Особливий акцент було зроблено на значенні сім”ї у розвитку дитини як людини, особистості. Адже із народженням дитини, ще не народжується особистість - вона формується у людському оточенні. А найближче оточення новонародженого - сім”я.

Наприкінці заходу учасники мали змогу отримати відповіді на питання, які їх цікавили - реєстрація дитини, розмір та оформлення виплат на дитину гарантованих законодавством України, тощо.

Далеко не кожна людина уміє володіти даром любові й добра сімейного вогнища, але ще складніше - не розпорошити і не проміняти його на зваби світу, а з гідністю передати наступним поколінням.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 545 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]