П`ятниця, 2024-04-26, 2:45 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 19 » ПРОВОДИМО ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ РАЗОМ
10:01 AM
ПРОВОДИМО ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ РАЗОМ

Кожна молода людина у певний час свого життя має стати перед вибором, від якого залежатиме її подальший шлях. Мова йде про вибір майбутньої професії. Дорослі ж на на цьому етапі мають допомогти молодим людям зорієнтуватися і порадити можливі засоби самореалізації.

Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив на екскурсію до військової частини дітей із дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Екскурсія проводилася з метою піднесення престижу військової служби, підвищення рівня військово-патріотичного виховання молоді, заохочення до проходження військової служби, розвитку у молодих людей почуття відповідальності та дисципліни, формування у них стійкої духовної поведінки, яка у свою чергу стримує прояви негативних явищ у молодіжному середовищі. Це один з уроків підготовки молоді до самостійного життя, один з моментів самовдосконалення та розвитку почуття відповідальності.

Спочатку для вихованців провели екскурсію по казармі, показали військову зброю, спеціальні автомобілі та засоби зв’язку, якими користуються спеціалісти внутрішніх військ та спецпідрозділи органів внутрішніх справ. Здивовані посмішки викликала робота кінологічної служби. Не кожного дня доводиться бачити собаку, який так віддано виконує команди свого хазяїна, вміє шукати заховану в автомобілі зброю і допомагає затримувати злочинців. Одним словом, діти побачили все те, що до цього бачили тільки у кіно.

Насамкінець, дітлахів чекав ще один сюрприз – справжня «солдатська» каша, якою залюбки пригостили правоохоронці.

„Варто зазначити, - говорить головний спеціаліст центру Наталія Скрипченко, що до даного заходу готувалися протягом місяця, адже треба було владнати дуже багато організаційних питань. Лейтмотив даного заходу - показати дітям, що вони захищені сильними людьми, представниками мужніх професій, і що вони й самі можуть бути такими мужніми”. Крім цього, за ініціативи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, під час канікул, діти мали змогу змістовно провести дозвілля на роледромі, переглянути виставу «Аладдін» у ТЮГі.

Спеціалісти центру соціальних служб постійно опікуються цією категорією дітлахів, проводять для них різноманітні заходи, акції, екскурсії. Так, в планах на майбутнє, відвідування кінотеатру, ресторану МакДональдс.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 518 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]