Субота, 2024-04-20, 4:58 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 16 » Прийомна сім’я – моя надія
5:19 PM
Прийомна сім’я – моя надія

Одним із напрямків вирішення проблеми сирітства в Україні є створення інститутів сімейного влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування: прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу як альтернативних інтернатним закладам форм виховання. Це свідчить про спрямування державної соціальної політики на урахування потреби кожної дитини виховуватися у сімейному оточенні.

Сім’я – одна з найвеличніших цінностей, що створені людством за період свого існування. Жодна нація, жодне історичне суспільство не обійшлося без сім’ї. Вона оберігає пам'ять народу від небуття, є творцем і захисником розумного, доброго, вічного. Родинне коло допомагає дитині пізнати навколишній світ у всіх його складностях і багатогранних виявленнях, тут у неї формуються і виховуються громадянські почуття, світогляд. Сім’я є тим єдиним острівцем у бурхливому життєвому морі, де людина може знайти свій прихисток, розраду і надію.

Поширення реклами про сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – одне із завдань діяльності Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На території Великовільмівської сільської ради у приміщенні дошкільного навчального закладу проведено бесіду з працівниками установи. Метою зустрічі було інформування присутніх про утворення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, виявлення мотивації сімей щодо створення прийомних сімей.

Присутнім роздано буклети та пам’ятки з відповідної тематики.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 367 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]