Четвер, 2024-03-28, 5:08 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 23 » Правильний вибір врятує твоє життя
5:39 PM
Правильний вибір врятує твоє життя

Профілактика злочинності серед неповнолітніх значною мірою пов’язана з профілактикою рецидиву. Одним із важливих завдань є створення умов для ресоціалізації осіб, які були засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Вирішення даного питання потребує цілеспрямованої скоординованої роботи державних установ, які опікуються неповнолітніми цієї категорії.

Працівниками Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із працівниками кримінально-виконавчої інспекції Сумського району, сектором кримінальної міліції у справах дітей Сумського РВ ГУМВС України у Сумській області систематично проводиться інформаційно-профілактична робота з неповнолітніми,  які були засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, та членами їх сімей.

Зазвичай, вирішення проблем дітей, які мають конфлікт із законом, неможливе без підтримки їх батьків. З метою проведення індивідуальної роботи з батьками здійснюються виїзди за місцем проживання сім’ї. У ході бесід з’ясовуються причини, які спричинили правопорушення, надаються роз’яснення щодо вимог чинного законодавства, виконання громадянських обов’язків з урахуванням інтересів і потреб неповнолітніх.

Результатом спільної роботи має стати набуття неповнолітніми прийнятного соціального статусу особистості, формування відчуття психологічного комфорту від ведення здорового способу життя, сумісного із загальноприйнятими у суспільстві нормами і правилами.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 337 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]