Четвер, 2024-04-25, 10:24 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 20 » Повір у себе, і в тебе повірять інші
5:37 PM
Повір у себе, і в тебе повірять інші

Фестиваль «Повір у себе і в тебе повірять інші» організовується з метою пошуку, розвитку та підтримки здібних, обдарованих дітей, адаптації дітей з особливими потребами у життєвому середовищі, розвитку їх творчого потенціалу, з метою допомоги їм повірити у свої можливості.

На виконання районної цільової програми «Соціальна підтримка осіб з обмеженими фізичними можливостями» та районної комплексної програми «Молодь Краснопільщини» вже традиційно 20 жовтня 2014 року на базі Краснопільської дитячої музичної школи працівниками Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки профспілкового комітету управління пенсійного фонду в Краснопільському районі проведено районний фестиваль творчості і талантів для дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і у тебе повірять інші».

Фестиваль відкрив заступник голови Краснопільської районної державної адміністрації Юрій Яремчук, який поділився своїми враженнями та захопленнями від робіт учасників, побажавши їм міцного здоров’я, творчої наснаги та реалізації задумів.

У фестивалі були задіяні діти з особливими потребами, які є учнями районного центру дитячої та юнацької творчості. Саме вони на виставці представляли свої роботи: плетіння крючком, папероплатика, плетіння з бісеру та інше. Адже активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності дадуть змогу кожній дитині стати майстром своєї справи.

Повноправним учасником фестивалю традиційно став Краснопільський районний центр дитячої та юнацької творчості, який презентував найкращі роботи своїх вихованців.

Другим етапом проведення фестивалю був святковий концерт від учнів Краснопільської районної дитячої музичної школи, де змогли продемонстрували свої таланти й діти з обмеженими фізичними можливостями та діти з різних категорій сімей.

По завершенню фестивалю директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тарас Шевченко зазначив: «Віра - це та іскорка, яка продовжує життя, це той вогник, який зігріває душу і додає оптимізму. Кожна дитина по своєму обдарована, наділена талантами і здібностями, а віра в себе додає натхнення розкрити їх. Адже активно діяти, творити, працювати - ось шлях, на якому здібності дадуть змогу кожній дитині стати майстром своєї справи». Після цих теплих слів участники були нагороджені подарунками та грамотами за участь  районному фестивалі за двома номінаціями: декоративно-прикладне мистецтво та художня самодіяльність.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 339 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]