П`ятниця, 2024-04-19, 6:55 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 22 » Повір у себе, і в тебе повірять інші
12:29 PM
Повір у себе, і в тебе повірять інші

Під такою назвою 17 листопада відбувся традиційний районний фестиваль для дітей з функціональними обмеженнями, організований районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мета його найблагородніша: розкрити дитячі таланти, заохотити до цікавої справи, зібрати в коло для приємного спілкування, корисного проведення дозвілля.

Святковий захід з приводу проведення фестивалю відбувся на базі районного будинку дитячої та юнацької творчості і зібрав дітей з 3 сільських та селищних рад району. Зі словами привітання до дітей звернувся заступник голови Недригайлівської РДА А.Г. Сиротенко. Свято прикрасили своїми виступами вихованці районного будинку дитячої та юнацької творчості Федорченко Аня, Сторчака Інна та Павлено Ліза під керівництвом Л.А. Павленко та Т.А. Токмань. Діти залюбки взяли участь у конкурсах проведених патронажними медичними сестрами районної організації Товариства Червоного Хреста України Л.В. Токаренко та Л.В. Коваль.

Конкурс проводився у номінаціях художня самодіяльність та декоративно-прикладне мистецтво. У холі всіх гостей зустрічала виставка робіт дітей, які відвідують відділення соціально-побутової реабілітації для дітей-інвалідів територіального центру, та юних талантів-конкурсантів.

Протягом усього фестивалю зі сцени лунали пісні, вірші та гуморески. А почесне журі у складі Недригайлівського селищного голови І.В. Остапчука, начальника відділу у справах молоді та спорту РДА Н.В. Сердюк, начальника відділу культури та туризму РДА Н.І. Маслак, директора районного будинку дитячої та юнацької творчості Т.А. Токмань та викладача художнього відділення дитячої музичної школи В.В. Волкова оцінювали роботи та виступи юних талантів. Переможцями у номінації художня самодіяльність стали В’юн Діана та Красуля Віталій, які розділили перше місце, друге місце посів Мірошніченко Сергій. У номінації декоративно-прикладне мистецтво перше місце зайняв Лопатка Владислав, друге місце – Прохненко Тетяна, третє місце Вировець Ігор.

Звичайно всі діти поспілкувалися за «солодким столом» та отримали подарунки від районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районної організації Товариства Червоного Хреста України, відділу молоді та спорту РДА, відділу культури та туризму РДА та Недригайлівської селищної ради. Та головною нагородою стала увага й людське тепло, можливість для цікавого спілкування, відкриття власних прихованих талантів й допомога в тому, щоб повірити в себе.

Юлія Медведь

провідний спеціаліст Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 545 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]