Субота, 2024-04-20, 4:43 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Попереджувально-профілактичний захід для неповнолітніх
10:22 AM
Попереджувально-профілактичний захід для неповнолітніх

Одним із важливих аспектів діяльності Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є зменшення випадків скоєння неповнолітніми правопорушень та злочинів. Адже в наш час надзвичайно гострою є проблема скоєння правопорушень неповнолітніми особами. Зазвичай, неповнолітні не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя.

З цією метою 10.04.2014 року працівники Недригайлівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з підрозділом кримінально-виконавчої інспекції провели черговий попереджувально-профілактичний захід для неповнолітніх, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, у якому також взяли участь діти, які перебувають на профілактичному обліку в КМСД Недригайлівського РВ УМВС.

В ході заходу присутніх ознайомили з напрямками роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з основними видами послуг, які надаються в ході роботи з різними категоріями населення. До заходу також було долучено представника кримінальної міліції у справах дітей, який ознайомив з видами адміністративних та кримінальних правопорушень і наслідками, які виникають після їх скоєння.

Неповнолітнім правопорушникам було продемонстровано профілактичний фільм «Діти за гратами».

Підбиваючи підсумки, представники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли про роботу з неповнолітніми, які перебувають на обліку, про проблеми, які найчастіше доводиться вирішувати. Присутні в ході бесіди намагались заохотити неповнолітніх до змістовного проведення дозвілля.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 428 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]