Субота, 2024-04-20, 3:33 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Попередження емоційного вигорання
11:04 PM
Попередження емоційного вигорання

30 січня 2015 року Роменським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено чергове засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів. Головною метою даного зібрання є здійснення соціальної підтримки, попередження виникнення обставин, які перешкоджають функціонуванню прийомних сімей та ДБСТ, підтримання емоційного стану, отримання нових знань щодо методів та стилів виховання.

На засіданні був присутній начальник управління соціального захисту Роменської РДА Даценко О.М., який запросив прийомних батьків, батьків-вихователів звертатися до спеціалістів управління в разі виникаючих питань щодо виплат щомісячної соціальної допомоги та грошового забезпечення, призначення пільг. Спеціаліст Наталія Тихенко в ході тренінгу «Попередження емоційного вигорання» надала рекомендації батькам щодо подолання синдрому емоційного вигорання прийомних батьків та батьків-вихователів.

Директор Марина Сушко акцентувала увагу на необхідності дотримуватися умов договорів про влаштування дітей до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, про доцільне використання коштів, які виділяються на утримання дітей. Важливим у спілкуванні учасників став обмін досвідом. Такі зустрічі заплановано проводити щоквартально, адже дуже важливо, щоб відбувався постійний діалог спеціалістів та прийомних батьків, батьків-вихователів. На засіданні групи батьки отримали допомогу у вирішенні актуальних проблем виховання і розвитку дітей, мали змогу подивитись на свої проблеми зі сторони, почути слова поради та підтримки.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 578 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]