Четвер, 2024-04-25, 7:05 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 20 » Підтримка родини соціальними працівниками – важлива задача сьогодення
12:56 PM
Підтримка родини соціальними працівниками – важлива задача сьогодення

З метою надання якісних соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, фахівцями із соціальної роботи Білопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться профілактичні заходи по сприянню та підтримці родин цієї категорії.

Під час роботи фахівцям доводиться працювати з родинами, які без допомоги громади та представників влади не можуть вирішити власні проблеми самотужки. На підтримку таким сім’ям приходить фахівець із соціальної роботи, який бере родину під соціальний супровід для подальшого вирішення їх проблем.

Тісне спілкування допомагає більше дізнатись про проблеми та фактори, які спричинили негативні явища в сім’ї. Надаючи допомогу родинам, де зловживають спиртними напоями соціальні працівники підтримують дітей, які страждають від недостатньої уваги та підтримки батьків. Багато таких сімей доводиться лікувати від алкогольної залежності та підтримувати позитивно-психологічну атмосферу в родині.

Кожний випадок складний і вимагає багато зусиль, щоб подолати стереотипи, які склалися протягом тривалого часу в кожній окремій сім’ї. Надаючи гуманітарну допомогу одягом, взуттям або продуктами харчування спеціалісти намагаються допомогти родині відчути підтримку влади.

Кожна дитина, яка отримує подарунок дарує посмішку, яку важко забути – заради цієї миті усі працюють наполегливо та сумлінно.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 426 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]