Вівторок, 2024-04-16, 5:42 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 23 » Підготовка до Великодня у соціальному гуртожитку
4:47 PM
Підготовка до Великодня у соціальному гуртожитку

Великдень, Пасха, Христове Воскресіння. Так називають свято, що відображає звершення найзаповітнішої мрії людства – подолання смерті. Людство відзначає цей день уже тисячі років. Тож дібрало чимало способів вшанування Воскреслого Христа, що сформувалися у традиції та звичаї.

Основна ознака Великодня – писанка, яка в своїй символіці поєднала давнину дохристиянських часів, наше сьогодення і віру у вічність. Тому, готуючись в часі Великого посту до гідної зустрічі Пасхи пишуть писанки.

Традиційно до Великодня вихованці Соціального гуртожитку готуються до великого свята. Кожного року з інтересом і серйозністю мешканці активно працюють над створенням святкового настрою в їхньому закладі.

Хлопці та дівчата разом із волонтерами СумДПУ із великим задоволенням виготовили два «Пасхальних дерева». Учасники опанували техніку писанкарства: навчилися правильно тримати писачок, підбирати колір та візерунок, розписуючи  писанку. Всі писанки потім розмістили на «Пасхальне дерево».

Також вихованці приймали активну участь у майстер-класі по техніці «Декупаж», яка їм дуже сподобалась. Всі вироби також розмістилися на «Пасхальному дереві». Дана робота не лише створила святкову атмосферу та навчила практичних вмінь, але ще більше об'єднала всіх клієнтів.

Напередодні свята у Соціальному гуртожитку представником молодіжного центру «Відродження» була проведена просвітницька бесіда «Великдень», яка викликала великий інтерес до традицій та звичаїв нашого народу.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 388 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]