Четвер, 2024-04-25, 5:34 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 15 » Паспорту громадянина України – основний документ, який посвідчує особу
4:23 PM
Паспорту громадянина України – основний документ, який посвідчує особу

Паспорт громадянина України є документом, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України. По досягненню 16-річного віку в місячний термін необхідно зібрати документи та подати до територіального підрозділу Державної міграційної служби України за місцем проживання для оформлення паспорту.

Інколи батьки не інформують дітей про їх права та обов’язки або взагалі забувають, що до повноліття вони несуть відповідальність за соціальне благополуччя своїх дітей. В результаті особи із таких сімей, будучи вже дорослими, не мають паспорту. Щоб запобігти виникненню таких ситуацій, сім’ї потребують підтримки та допомоги.

Саме з метою попередження таких випадків організовує свою діяльність Сумський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В межах соціального супроводу працівники центру сприяли у оформленні документів, що засвідчують особу для двох дітей 17-річного віку із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Під час роботи в даному напрямку у працівників Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виникало багато перешкод, таких як відсутність реєстрації місця проживання матері та дитини, недійсний паспорт матері, відсутність документів, що підтверджують громадянство України та інші.

Проте завдяки плідній співпраці дітям було оформлено паспорт громадянина України, що дає можливість неповнолітній особі відтепер і в майбутньому почувати себе повноцінним членом суспільства.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 350 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]