П`ятниця, 2024-04-19, 7:09 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 5 » Нехай людина добро приносить
6:12 PM
Нехай людина добро приносить

Важливою складовою змісту виховання особистості є розвиток ціннісного ставлення до людей, адже не можна сподіватись на подолання духовної кризи в суспільстві без відродження у молодого покоління таких моральних цінностей, як людяність, справедливість, відповідальність почуття власної гідності, толерантність.

Саме на виховання цих цінностей спрямована робота фахівця із соціальної роботи Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Дудник. На закріпленій території Білківської сільської ради систематично проводяться заходи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах по формуванню здорового способу життя, профілактиці тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотичних речовин, захворювання на туберкульоз та ін.

З цією метою із родинами, які опинились в складних життєвих обставинах на базі Білківської сільської бібліотеки був проведений захід на тему: «Нехай людина добро приносить». Фахівець із соціальної роботи Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провела з батьками змістовну бесіду про вплив сімейного виховання, прикладу батьків на формування особистості, а працівники бібліотеки Наталія Сосєдка Наталія та Лариса Сосєдка  організували для дітей цікаві ігри та конкурси, спрямовані на виховання стереотипів позитивної поведінки. По закінченню заходу, дякуючи постійним спонсорам ПАТ «Монделіс Україна», діти із сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах отримали солодощі та м’які іграшки.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 365 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]