П`ятниця, 2024-03-29, 4:07 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 20 » Наркотична залежність та її наслідки
11:43 AM
Наркотична залежність та її наслідки

Наркотична залежність – це коло, яке може колись замкнутись назавжди . . .

17 вересня 2012 року Сумським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками кримінально-виконавчої інспекції Зарічного та Ковпаківського районів та співробітниками бібліотеки ім. Шевченка було організовано та проведено відеолекторій на тему: „Наркотична залежність та її наслідки”. На захід були запрошені прес-секретар управління пенітенціарної служби України в Сумській області та представникі ЗМІ обласного телебачення „Відікон”.

Захід проводився на базі бібліотеки ім. Шевченка для неповнолітніх осіб, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції.

В цей день обговорювали проблему наркоманії та її наслідки, адже наркоманія останнім часом є не просто молодіжною, але вже й підлітковою проблемою. Співробітник бібліотеки ознайомила неповнолітніх з історією виникнення наркотичних речовін, а фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб розповіла про наслідки вживання наркотичних речовин, про шляхи передачі  ВІЛ/СНІД, методи самозахисту  та  проблеми ВІЛ-інфікованих людей, які приймали протягом свого життя наркотичні засоби.

Представник кримінально-виконавчій інспекції попередив про  кримінальну відповідальность за скоєння злочинів, пов’язаних  з наркоманією та незаконним обігом наркотичних засобів.

Співробітниками бібліотеки була підготовлена виставка книг на дану тематику. Неповнолітнім були роздані цікаві інформаційні буклети, газети, журнали, запобіжники.

По завершенню західу неповнолітні мали змогу переглянути спеціально підготовлений відеоролик на тему: „Правда про наркотики Марини Грибанової” та зробити висновки щодо небезпеки вживання наркотичних засобів та необхідності ведення здорового способу життя.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 840 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]