Середа, 2024-04-24, 10:00 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 2 » Молодь Шостки проти наркоманії, алкоголізму та СНІДу
11:21 AM
Молодь Шостки проти наркоманії, алкоголізму та СНІДу
Про руйнівний вплив наркотиків та алкоголю на здоров’я і життя людини говориться немало. Та сьогодні ніхто не будує своє життя на чужих переконаннях. Особливо молодь, яка хоче мати сучасну, достовірну інформацію про вплив негативних звичок на життя і здоров’я.
Шосткинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у травні провів акцію «Молодь проти наркоманії, алкоголізму та СНІДу» на базі гуртожитку хіміко-технологічного коледжу ім. І. Кожедуба. До участі у акції були залучені волонтери Чернігівської міської громадської організації «Центр духовної та соціально-психологічної реабілітації «Перемога», які провели цікаві бесіди зі студентами щодо вживання алкоголю та наркотиків, поділилися власним досвідом, наводили приклади свого минулого життя, давали поради.
Учасники акції жваво обговорювали матеріал, задавали питання. Серед них були розповсюджені листівки «Алкоголь, тютюн, наркотик…» та засоби контрацепції. Підлітки переглянули відеофільм «Зроби свій вибір».
Щоб мати сили долати довгу й складну життєву дорогу, молоді потрібно мати міцне здоров’я, уміти бачити красу в собі та в інших, пізнати себе й повірити в себе. Потрібно сподіватися і не відмовлятися від допомоги рідних, друзів, учителів. Але насамперед потрібно знайти власну стежку до здоров’я. Твоє життя і твоє здоров’я залежать від твого вибору.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 643 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]