П`ятниця, 2024-04-19, 4:07 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 17 » Хоробрі серця України: пам’ятаємо, поважаємо, пишаємося!
9:58 PM
Хоробрі серця України: пам’ятаємо, поважаємо, пишаємося!

Протягом багатьох років організацією уроків мужності, зустрічами з учасниками афганських подій займається Сумський міський центр соціальних служб для сім'ї,  дітей та молоді. «Такі культурно-масові заходи військово-патріотичного спрямування, як вечори-реквієми, зустрічі з ветеранами, військовими-афганцями, екскурсії в військові частини, уроки мужності в якості різновиду соціальної роботи з молоддю, є цінною формою виховної діяльності», – зазначає головний спеціаліст Наталія Скрипченко. Реалії сьогодення в Луганській та Донецькій областях внесли нові корективи в життя кожного українця...

11 лютого 2015 р. в Міжрегіональному центрі професійно-технічної освіти та інноваційних технологій в м. Суми відбулася довгоочікувана зустріч студентів з учасником АТО Олександром Бойком.

Олександр розповів про дуже складну військову ситуацію, голод, розпач, беззаконня, яке процвітають на Сході. Але мужність і героїзм українських бійців, які не опускають рук, не впадають у відчай, продовжують звільняти землі Донецької та Луганської областей  від агресора і найголовніше – вірять, що Україна обов’язково буде сильною, єдиною, процвітаючою державою. «На фронті нелегко, але ще важче – проводжати в останню путь своїх знайомих і друзів», – говорить Олександр.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто не повернувся з цієї війни. Завдячуючи українським воякам за вірність військовій присязі, мужність і героїзм, студенти навчального закладу підготували чудову літературно-музичну композицію. А ще з любов’ю і студентським професіоналізмом, проявляючи кулінарні таланти, студенти передали сумським воїнам власноручно спечених 200 кілограмів випічки!

Вдячна молодь стоячи довго аплодувала шановному гостю святкового заходу.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 469 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]