Четвер, 2024-04-18, 12:18 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 23 » Хай щастю дитини не буде кінця!
3:50 PM
Хай щастю дитини не буде кінця!

Літо в усіх асоціюється з теплом, добрим настроєм і, безперечно, літнім відпочинком. Саме в цей період більшість школярів перебуває в пришкільних оздоровчих таборах. Але, як відомо, відпочинок повинен бути не лише приємним, але й корисним. Тому профілактично-просвітницька робота, яку проводить Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в навчальних закладах району під час навчального року продовжувалась  в пришкільних таборах. Вона включала різноманітні заняття соціально-профілактичного змісту, які спонукали дітей до вибору на користь здорового способу життя та відмови від шкідливих звичок.

З метою виконання розпоряджень голови Сумської обласної державної адміністрації від 15.05.2014 № 187-ОД «Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2014 року», голови Роменської районної державної адміністрації від 27.05.2014 № 151-ОД «Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2014 року»,  Роменським РЦСССДМ з 1 по 19 червня проводилась робота у пришкільних оздоровчих та профільних таборах з питань пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ у дитячому середовищі. Заходи «Здоров’я – головний життєвий скарб!», «Корисні та шкідливі звички», «Вплив алкоголю, куріння та наркотиків на організм дитини», «Здоровий спосіб життя та діти», «Твоє здоров’я – у твоїх руках», «Здорова дитина — здорова нація», «Ні – шкідливим звичкам» та ін. проводились спеціалістами центру на базі пришкільних та профільних таборів Овлашівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Плавинищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Перехрестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Біловодської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Глинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Рогинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Хмелівського НВК, Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Коржівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Перекопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Тематика заходів була різна, але мета єдина – довести дітям шкідливість вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, формування у них навичок  здорового способу життя.

В невимушеній атмосфері з учнями проводились цікаві рольові ігри, конкурси малюнків, загадок та кросвордів, дітям пропонували переглянути відеоролики, цикли мультиплікаційних фільмів з даної тематики.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 400 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]