Четвер, 2024-04-25, 3:05 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 20 » Яка сучасна «ЇЇ величність жінка»?
12:53 PM
Яка сучасна «ЇЇ величність жінка»?

Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят – свято жінок. У жінці поєднані ніжність, краса, надзвичайна зворушливість, чутливість.

Саме на передодні Міжнародного дня 8 березня у Роменському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді був організований та проведений круглий стіл «ЇЇ величність жінка» для жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах.

В теплій, дружній атмосфері за чашкою чаю жінки з цікавістю прослухали інформацію про великих жінок світу, бажаючі висловити свої думки. Вони активно долучилися до обговорення теми, поділилися власними методами впливу на дітей, розумінням, якою повинна бути справжня жінка та як зуміти правильно привчити дітей до праці. Переглянули відеоролики на тему: «Історія макіяжу», «Капелюхи різних століть», «Зачіски на кожен день».

Матері отримали поради щодо організації сімейного дозвілля в родині, рекомендації більше часу проводити зі своїми дітьми, читати, гратися, відпочивати – тим самим розвиваючи та виховуючи свою дитину.

По закінченню круглого столу не обійшлося і без сюрпризів: кожна роменчанка, що була присутня на заході, отримала від центру подарунки.

Фахівці намагалися запрошеним на захід матерям підняти гарний настрій, щоб  жінки-матері, жінки-трудівниці, жінки-берегині сімейного вогнища, жінки-господині забули свої клопоти і неприємності, щоб радість світилася в їх очах, а веселий сміх додавав їм сили і бадьорості. Святковий круглий стіл залишив позивні емоції в серці кожного.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 476 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]