Четвер, 2024-04-25, 6:42 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Як стати толерантною людиною
9:23 AM
Як стати толерантною людиною

Під такою назвою у вересні 2014 року у рамках спеціалізованого формування Служба соціальної підтримки сімей Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в приміщенні Тростянецького районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції був проведений психологічний тренінг з особами, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, за участю головного спеціаліста РЦ СССДМ Світлани Сизарєвої, практичного психолога «Клініки, дружньої до молоді» Тростянецької ЦРЛ Ольги Сторожевої та особового складу кримінально-виконавчої інспекції Федора Нестеренка, Каріни Саєнко та Світлани Бойко.

У Законі України про соціальні послуги та Кримінально-виконавчому Кодексі України законодавчо передбачено участь суб’єктів соціальної роботи в процесі виправлення і ресоціалізації засуджених.

В ході тренінгу засуджені ознайомились з поняттям «толерантність», з аспектами толерантності, прийняли участь в діагностичному опитуванні для складання групового портрету толерантної особистості. Також, з присутніми були проведені вправи «Психогеометричний тест», «Товариський суд» та ін.. Наприкінці тренінгу група проаналізувала виконану роботу.

Після проведення тренінгу інспектор Каріна Саєнко навела приклади позитивної ресоціалізації своїх підоблікових, які виправились і стали повноцінними громадянами суспільства.

В кінці зустрічі психолог «Клініки, дружньої до молоді» Тростянецької ЦРЛ Ольга Сторожева розповіла присутнім про необхідність ведення здорового способу життя, дотримання елементарних етичних та санітарних норм поведінки в приватному житті та соціумі.

Підвівши підсумок, можна сказати, що як і перша сторона (підоблікові), так і друга (суб’єкти соціальної роботи) зацікавлені у виправленні звільнених та в недопущенні рецидиву, і що результатом досягнення такої мети стане індивідуальна та систематична робота з особами, схильними до правопорушень.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 470 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]