П`ятниця, 2024-03-29, 3:01 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 1 » Ігротека «Ігри патріотів»
1:15 PM
Ігротека «Ігри патріотів»

Одним із найсуттєвіших показників моральності людини є патріотизм.

Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності - віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може бути громадянином. Як синтетична якість, патріотизм охоплює емоційно-моральне, дієве ставлення до себе та інших людей, до рідної землі, своєї нації, матеріальних і духовних надбань суспільства.

26 червня 2013 року на базі Позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» для дітей, які відпочивають було проведено ігротеку «Ігри патріотів».

Cценарій заходу включав в себе конкурс «Коса - дівоча краса», в якому хлопці показали свої вміння заплітати дівчатам коси; вікторини, де діти показали свої знання символів України, конкурс  пазли, бажаючі складали картинки, мешканці табору відгадували загадки; конкурс «Уявимо і намалюємо», діти зображували відомі їм символи України; конкурс «У рідному краї й серце співає» відгадували і співали українські народні пісні та проведення фізхвилинки.

Конкурс із заплітанням коси пройшов на веселій ноті, оскільки дівчата переймалися які будуть результати, бо хотіли виглядати краще всіх, а у хлопців тремтіли руки  і зачіски вийшли напевно не такі як хотіли учасниці.

В бліц-вікторині, всі загони показали гарні знання історії та символів України, це говорить про те, що навчальні заклади та батьки проводять відповідну роботу.

Конкурс «У рідному краї й серце співає», мав на меті нагадати всім присутнім українські народні пісні та заспівати їх.

На кожен конкурс, вправу діти реагували по різному, одні проявили себе більш активніше, інші менш, але всі з радістю оплесками підтримували своїх учасників із кожного загону, що сприяло створенню сприятливої атмосфери.

 По закінченню ігротеки діти подякували нам за наш візит, і запросили в гості ще раз.

 

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 600 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]