Вівторок, 2024-04-16, 7:52 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 21 » Гендерна рівність та толерантна особистість
5:40 PM
Гендерна рівність та толерантна особистість

З метою формування свого внутрішнього «Я», розкриття творчих здібностей, вивчення психологічних особливостей, ствердження життєвої позиції, визначення життєвих орієнтирів, подальшої трудової зайнятості, вміння організовувати своє дозвілля, встановлення соціально значущих контактів фахівцями Шосткинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щотижнево проводиться індивідуальна та групова робота зі студентською та учнівською молоддю, яка мешкає у гуртожитках професійно-технічних навчальних закладів та хіміко-технологічного коледжу.

20 березня на базі гуртожитку Державного навчального закладу «Шосткинського центу ПТО» проведено 2 заняття з елементами тренінгу на тему «Гендерна рівність» та «Толерантність».

Метою першого заходу було формування поняття «гендер», виховання принципів гендерної рівності, повага до прав та свободи чоловіків і жінок, метою другого – ознайомлення підлітків з поняттям «толерантність», «толерантна особистість», критеріями та соціальними проявами толерантності та нетерпимості, показати значення толерантної поведінки при спілкуванні з людьми в різних життєвих ситуаціях.

Діти під час занять з цікавістю програвали вправи та розглядали ситуації. Всі активно брали участь, максимально показали розумові здібності, вихованість, повагу як один до одного так і до дорослих. Всі залишилися задоволені, підсумкові вправи показали, що мета занять досягнута. Такі заняття студентів та фахівців Центру соціальних служб проходять в достатньо дружній атмосфері та все більше стають популярними між учнівською молоддю.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 426 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]