П`ятниця, 2024-04-19, 7:56 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Допомогти дитині-сироті. Як?
10:58 PM
Допомогти дитині-сироті. Як?

Цікаве життя людини. Хтось народжується щасливим, комусь доводиться пережити складні обставини долі, але є і такі долі, коли не має змоги щось змінити самому. Саме дитячі долі в руках дорослих, і тому важко переживати за дітей, чиє життя понівечено та з самого початку зруйновано. Відсутність батьківського тепла, маминої колиски на ніч, іграшок та подарунків на свята від рідних – все це є життя дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Ці діти живуть в інтернатах, мають одяг та їжу, в літку вони відпочивають в оздоровчих таборах, але єдине – їх  ніхто не чекає, і нікому пожалітись про забитий сінець чи успіх у спортивних змаганнях. Саме тому, наша держава підтримує створення сімейних форм виховання дітей-сиріт. Одна з них – це прийомна сім’я.

Часто, люди які виростили своїх власних дітей та мають ще достатньо сили та виховного потенціалу задумуються про те, щоб взяти на виховання «чужу» дитину. З нашого досвіду, населення мало що знає про те, куди звернутися, які вимоги та взагалі, що для цього треба зробити. Отже, ця стаття саме про те, як реалізувати свою благородну справу – допомогти дітям, які позбавлені батьківського тепла.

Метою утворення прийомної сім'ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім'ї на виховання та спільне проживання.

В м. Глухові на даний час функціонує 4 прийомні сім`ї, в яких виховується 11 дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Більшість людей переживає за долі дітей, а особливо за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тому, якщо ви не байдужі, та маєте бажання взяти на виховання дитину, звертайтеся в Глухівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, що знаходиться за адресою: м. Глухів, вул. Інститутська, 3.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 447 | Додав: VV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]