П`ятниця, 2024-04-26, 1:48 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 25 » Дітям про здоровий спосіб життя
10:49 AM
Дітям про здоровий спосіб життя

На виконання « Нових соціальних ініціатив Президента України: діти – майбутнє України», з метою забезпечення проведення оздоровлення та відпочинку дітей  Роменщини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, фахівцями  із соціальної роботи  Роменського РЦСССДМ в пришкільних оздоровчих таборах району проводиться інформаційно-профілактична робота.

9 червня 2013 року  в пришкільному оздоровчому таборі відпочинку «Сонячний», що знаходиться на базі Пустовійтівської  ЗОШ 1-3 ступенів фахівцем із соціальної роботи Зубачем В.І. було проведено бесіду на тему «Здоровий спосіб життя та діти». В ході бесіди діти ознайомилися з основними складовими здорового способу життя, а саме: оптимальним харчуванням, фізичною активністю, дотриманням гігієни, відсутністю шкідливих звичок, доброзичливим ставленням до оточуючих і до життя взагалі. Дітям було показано цикл мультиплікаційних фільмів «Азбука здоров’я» на основі, яких діти прийшли до висновків, що потрібно любити життя в усіх його проявах,  позитивно відноситися до труднощів, не забувати про правильне харчування - основу здоров’я, відмовитися від шкідливих звичок: нікотину, спиртного, наркотиків - як однієї із форм рабства. Діти зрозуміли, що потрібно любити природу, насолоджуватися прогулянками в лісі, купанням  у водоймах, спостереженням за світанком та заходом сонця – як одними з основних правил здоров’я. Фахівець підвів дітей до думки про те, що потрібно берегти та любити тих, хто поряд з тобою, не забувати про почуття гумору, займатися спортом – вірним помічником здоров’ю.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 574 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]