Четвер, 2024-04-25, 5:29 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 4 » День захисту дітей
10:46 AM
День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. 

Тож Роменський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активно долучився до  участі в святкуванні. Фахівцями із соціальної роботи разом з волонтерами в міському парку культури і  відпочинку імені Т. Г. Шевченка було проведено інформаційну акцію «Усім потрібна мамина турбота», спрямовану на пропагування сімейних форм влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Також було проведено відеолекторії «Абетка здоров’я» і «Абетка права»  та ігротеку для дітей із сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах на тему «Знай свої права!», під час яких  маленьких громадян було ознайомлено з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини та в ігровій формі закріплено отримані знання. Всі учасники отримали призи за участь в конкурсах.

Дуже приємно було спостерігати за усміхненими  личками, палаючими захватом очима, довірливими обіймами маленьких рук. Адже святий обов’язок кожного із нас – робити життя дітей щасливим і безхмарним, всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість.

Олена Єрмакова, фахівець із соціальної роботи Роменського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 500 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]