П`ятниця, 2024-04-19, 7:00 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 5 » День захисту дітей
10:55 AM
День захисту дітей

З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей Шосткинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів міський фестиваль "Повір у себе” для дітей-інвалідів на базі Шосткинського міського товариства допомоги дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства „Турбота”.

У фестивалі творчих робіт дітей з особливими потребами прийняло участь 30 дітей-інвалідів. Переможці отримали подарунки.

Діти активно залучились до ігрової програми «Веселі старти» Змагання проходили між дітьми громадських організацій «Турбота» та «Надія». Любов в серці, щирі почуття, гарний настрій, море посмішок, все заполонило навколо добром, що відобразилось вдячністю та радістю на дитячих обличчях.

У святі прийняли участь волонтери Шосткинського медичного училища, які підготували концертну програму та солодощі, а подарували кусочок свого тепла та турботи дітям з обмеженими можливостями. Адже саме ці діти не мають можливості дихати та насолоджуватися життям на повні груди, мріяти про професії що вимагають координації рухів.

Ставлячись до дітей з порозумінням та увагою ми даємо їм можливість відчути себе повноцінними членами суспільства.

На свято завітали спеціалісти Шосткинського міськрайцентру зайнятості, які запропонували дітям розважальні конкурси та загадки. Діти з великим задоволенням виконували запропоновані завдання, розширюючи свій кругозір про світ існуючих професій.

Хочеться наголосити на тому, що не тільки в цей день, а і кожного дня, ми, як громадяни нашої держави, повинні піклуватись про маленьких мешканців, які в майбутньому стануть запорукою нашого успіху та гордістю.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 582 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]