Субота, 2024-04-20, 0:41 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 30 » «Даруймо свято»
1:18 PM
«Даруймо свято»
Як чудово кожному із нас внести свою посильну частку душі, серця, гарного настрою і невибагливі солодкі подарунки – як бачимо, для цього потрібно зовсім небагато, щоб зимові свята засяяли всіма кольорами веселки, де будуть панувати веселий сміх і щастя.
Святкову естафету Сумський міський центр СССДМ розпочав спільно з розважальним комплексом «Місто розваг». Переможці виставки-конкурсу «Всесвіт очима дитини» мали змогу вкотре поринути у вирій веселих розваг, ігор, хороводів, конкурсів, вікторин, естафет, отримуючи із рук Діда Мороза призи та солодощі. Щедрий стіл із фруктів, печива, цукерок, соків, а головне – увага дорослих, прояв любові, щирості і дві години радощів.
Вже стало доброю традицією запрошувати на День Святого Миколая дітей-сиріт ліцеїв, технікумів та коледжів міста до Спасо-Преображенського Кафедрального Собору. Після благословення отця Олександра діти отримали солодощі та вітання від спеціалістів центру.
Святковим концертом, зимовою виставкою декоративно-ужиткового мистецтва, теплими та відкритими усмішками було пронизане свято, яке провів центр спільно з Сумською спеціалізованою школою. Діти, які навчаються за індивідуальним графіком, отримали солодкі подарунки.
Варто зазначити, що не тільки в свята між центром та вищезазначеними категоріями склалися дружні та відверті стосунки, адже спеціалісти дарують не лише на свята подарунки, а й протягом року переймаються проблемами цих категорій родин, надаючи їм допомогу та підтримку.
Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 545 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]