Четвер, 2024-03-28, 3:08 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Чарівне свято Миколая
3:37 PM
Чарівне свято Миколая

Грудень – місяць довгоочікуваних, загадкових та чарівних свят. В Україні, за традицією, 19 грудня в день Святого Миколая батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

В якості Миколая виступив і Сумський міський центр соціальних служб, створивши нехай і маленьке, але свято для однієї з багатодітних родин, в якій одна мама виховує трьох діток. В таких родинах Свято Миколая - одне з найрадісніших свят для дітей. Тож разом з представниками філіалу «ДЦ - Суми» ТОВ «ДЦ Україна», за підтримки приватного підприємця Матвєєва В.І. та ТОВ «Віста-Люкс» фахівці центру соціальних служб з найщирішими  привітаннями завітали до родини з подарунками, не обмежуючись просто солодощами. Діти та мама отримали нові комплекти постільної білизни, засоби особистої гігієни та догляду, пральні та чистячі засоби, невеличкі новорічні прикраси. Мабуть одними з найголовніших подарунків були матеріали для ремонту дитячої кімнати. Тож, маємо надію, що новий рік діти зустрічатимуть в оновленій оселі.

Вітання вітаннями, а дитяча допитливість кликала розпаковувати подарунки. Тож родина, не дочекавшись доки гості розійдуться, почала розглядати отримане добро. На обличчях  засяяли усмішки,  в оченятах засвітилося щастя – таких подарунків ніхто не очікував, усі були приємно здивовані.

Інколи ми самі маємо створювати дива з тим, щоб віра в добро і в людяність жила. Добре те, що в цей такий неординарний час знаходяться люди, які наслідуючи Святого Миколая, допомагають тим, хто найбільше цього потребує. Ми висловлюємо велику вдячність нашим спонсорам, всім, хто залишився небайдужим і допоміг створити чарівне свято Миколая.

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 495 | Додав: Ros | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]