Четвер, 2024-03-28, 10:21 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 5 » Бережи свої легені від туберкульозу!
6:03 PM
Бережи свої легені від туберкульозу!

Роменський районний та міський центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже не один рік поспіль плідно співпрацюють з Роменським підрозділом кримінально виконавчої інспекцією у сфері профілактики правопорушень серед підлітків та молоді, які вже перейшли межу закону та відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі. Основною метою такої співпраці є недопущення скоєння повторних правопорушень неповнолітніми та молоддю. Для досягнення зазначеної мети спеціалісти центрів та інспектори кримінально-виконавчої інспекції використовують у своїй роботі різноманітні технології, постійно шукають методи впливу на кожну особу індивідуально та розробляють і реалізовують групові заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду неповнолітніх правопорушників.

Так і цими днями Роменський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кримінально виконавчою інспекцією із залученням представника Православної церкви (в особі ієромонаха Онисима (Футимського) організували та провели для підлітків та молоді, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, на базі кримінально-виконавчої інспекції бесіду з елементами відеолекторію з питань профілактики на тему: «Бережи свої легені від туберкульозу».

Даний захід був проведений для підвищення рівня знань учасників з даної проблематики. Спеціаліст районного центру ознайомила присутніх з статистичними даними рівня захворюваності по Україні, області та району зокрема, розповіла про те, які симптоми даного захворювання і заходи їх уникнення, про важливість формування навичок здорового способу життя, про режим праці і відпочинку.

По закінченню, учасники бесіди отримали листівки застереження проти туберкульозу «Зупинимо туберкульоз разом».

Категорія: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Переглядів: 509 | Додав: VV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]