П`ятниця, 2024-03-29, 4:21 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 24

Нехай ніхто з вас не думає, що від церкви відпадають добрі люди.  Повного зерна ніколи не понесе з собою вітер, лише пусту полову

Святий Кипріан Карфагенський

 

Центром життя кожної людини повинна бути любов до оточуючого, віра в краще майбутнє, прагнення творити добро.

13 лютого 2015 року в Білопільській церкві Різдва Пресвятої Богородиці спільними зусиллями працівників Білопільського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Білопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції та благочинним Білопільського церковного округу УПЦ, протоієреєм Олександром було проведено захід на тему: «Зрозумій, щоб повірити. Повір, щоб зрозуміти» для осіб та дітей, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням або умовно-достр ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 500 | Добавил: VV | Дата: 2015-02-24 | Комментарии (0)

18 лютого 2015 року Шосткинський районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді на базі Шосткинського міськрайцентру зайнятості організував і провів груповий захід «Людина – творець своєї долі» для молоді, засудженої до покарань не пов’язаних з позбавлення волі та звільненої з місць позбавлення волі.

Для участі у заході було запрошено заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Шосткинського міськрайцентру зайнятості  Кізтуганову Л.В., старшого інспектора Шосткинського МРВ КВІ УДПтС України у Сумській області Гриву О.В.

В ході заходу учасників було ознайомлено з послугами, що надає Державна служба зайнятості, проведено ознайомчу екскурсію до сектору самостійного пошуку роботи, надано інформацію про вакансії на вільні робочі місця та вакантні посади, які розташовані на інформаційних стендах та в татч-скринях пошуку роботи, формами та умовами оволодіння різними спеціальностям ... Читати далі »


Згідно із затвердженим планом спільних дій між представниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Краснопільським районним підрозділом Білопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Сумській області 16 лютого 2015 року була проведена бесіда серед осіб, засуджених без позбавлення волі, на тему профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу в молодіжному середовищі, звернено увагу на роз’яснення поняття ВІЛ/СНІДу, шляхи передачі ВІЛ-інфекції та заходи профілактики.

Серед присутньої молоді розповсюджено буклети та листівки на дану тематику та напрямки роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Профілактика раннього соціального сирітства є одним із пріоритетних напрямків роботи Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Соціально-економічні проблеми, скрутне матеріальне становище, відсутність необхідних житлових умов стають причиною вилучення дітей із сім’ї.

Робота з молодими матерями та сім’ями, де є діти, тимчасово влаштовані до будинку дитини, здійснюється Центром спільно з іншими суб’єктами соціальної роботи з метою повернення дітей у сімейне оточення. Відповідні сім’ї перебувають під соціальним супроводом. З батьками сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проводиться інформаційна та профілактична робота на підтримку їх вихованого потенціалу.

Одним із результатів такої спільної роботи стало повернення із Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини у лютому 2015 року малюка у одну із сімей Сумського району. За час перебування дитини у державному за ... Читати далі »


Глухівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з волонтерами центру проводиться робота щодо надання гуманітарної допомоги сім’ям переселенців із районів проведення АТО. В ході таких виїздів проводиться інспектування сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, а також надається допомога громадянам, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Під час виїзду до Первомайської, Фотовижської та Вільно Слобідської сільських рад були обстежені умови проживання сімей, які знаходяться на обліку в центрі, надані консультації щодо виховання дітей, ведення здорового способу життя батьками, проведені бесіди щодо профілактики вживання алкогольних напоїв тощо. Крім того була надана гуманітарна допомога сім’ям, які її потребували. Сім’ї отримали одяг, взуття, іграшки, продуктові набори.