П`ятниця, 2024-03-29, 1:50 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 05

Важливою складовою змісту виховання особистості є розвиток ціннісного ставлення до людей, адже не можна сподіватись на подолання духовної кризи в суспільстві без відродження у молодого покоління таких моральних цінностей, як людяність, справедливість, відповідальність почуття власної гідності, толерантність.

Саме на виховання цих цінностей спрямована робота фахівця із соціальної роботи Тростянецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Дудник. На закріпленій території Білківської сільської ради систематично проводяться заходи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах по формуванню здорового способу життя, профілактиці тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотичних речовин, захворювання на туберкульоз та ін.

З цією метою із родинами, які опинились в складних життєвих обставинах на базі Білківської сільської бібліотеки був проведений захід на тему: «Нехай людина добро приносить ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 362 | Добавил: VV | Дата: 2014-08-05 | Комментарии (0)

31 липня 2014 року відбулося засідання круглого столу «Репродуктивне здоров’я та планування сім’ї». Його організатори – Недригайлівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У заході взяли участь представники відділів, управлінь Недригайлівської районної державної адміністрації, органів юстиції, медичних  закладів району.

На засіданні круглого столу обговорювалися різні аспекти проблеми збереження та покращення стану репродуктивного здоров’я населення, демографічна ситуація в Україні, області та районі.

На заході був присутній керівник апарату районної державної адміністрації Неменко О.І., який звернув увагу присутніх на важливість та актуальність даної проблеми. Олександр Іванович торкнувся наболілих питань: робота закладів охорони здоров’я, соціальних служб, відношення громадськості до свого здоров’я, укомплектованість кадрами, забезпечення медикаментами& ... Читати далі »


Триває соціально-просвітницька робота з дітьми під час літніх канікул.

30 липня 2014 року спеціалісти Шосткинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели зустрічі з дітьми та підлітками у обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Ігрові програми направлені на впровадження здорового способу життя, розвиток пізнавальних процесів. Діти з задоволенням брали участь у всіх іграх та конкурсах проявили себе, як дружні команди, в яких «один за всіх, та всі за одного».


За сприянням Буринського районного центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді спільно з Буринською міською радою заброньовано безкоштовні квитки на перегляд циркової вистави з м. Києва 17 липня 2014 р. для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з функціональними обмеженнями, дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, а також для дітей, вихованців ДБСТ та з прийомних сімей.

Діти даних категорій були запрошені на перегляд циркової вистави в супроводі дорослих.


31.07.2014 року в Охтирському міському центрі соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді відбулася спільна нарада Охтирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Охтирської міської ради та Охтирською міжрайонною кримінально-виконавчою інспекцію.

Метою спільної наради було покращення роботи по недопущенню рецидивної злочинності серед засуджених дітей та молоді.

В ході нараді були поставлені конкретні цілі та задачі щодо подолання неблагополуччя та складних життєвих обставин засуджених неповнолітніх та молоді не пов’язаних з позбавленням волі. 


21 та 24 липня 2014 року у ДОТ «Зірка» с. Новомутин директором Конотопського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено заходи «Народні традиції здорового способу життя».

Мета заходів – поглиблення знань учнів про народні ігри та забави українців, які сприяють зміцненню фізичного, духовного, психологічного та соціального здоров’я; формування в учнів уявлення про згубний вплив шкідливих звичок на дитячий організм; розвиток вмінь відстоювати власні переконання , оцінювати свої вчинки та приймати рішення відповідно до ситуації; виховання здатності протидіяти пропозиціям щодо куріння, вживання алкоголю, наркотичних речовин; мотивація учнів на здоровий спосіб життя