П`ятниця, 2024-04-19, 11:42 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 30

30.07.2014 року працівниками Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінально-виконавчої інспекції та оперуповноваженим сектору кримінальної міліції у справах дітей Сумського РВ ГУМВС було проведено роботу з неповнолітніми, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, та неповнолітніми, які перебувають на профілактичному обліку в секторі кримінальної міліції у справах дітей Сумського РВ ГУМВС.

Робота була зорієнтована на зміну ставлення підлітків до тютюнопаління, вживання алкогольних, наркотичних речовин, створення таких умов, при яких вибір здорового способу життя буде не тільки привабливим, але і необхідним для розвитку особистості.

Спеціаліст Сумського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провела тестування неповнолітніх щодо визначення сили волі, спрямованої на профілактику шкідливих звичок. Діти розуміють та усвідомлюють важливість дотримання правил та н ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 947 | Добавил: VV | Дата: 2014-07-30 | Комментарии (0)

Соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу передбачає здійснення фахівцем центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді заходів, спрямованих на забезпечення належних умов функціонування прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, зокрема надання соціальних послуг.

В ході здійснення соціального супроводження працівниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було відвідано прийомні сім’ї Шимонь та Дужнікових, які проживають на території Самотоївської сільської ради. В рамках візиту працівниками центру обговорено питання літнього оздоровлення прийомних та біологічних дітей вищезгаданих родин. Проходження курсу реабілітації для дітини-інваліда в м.Суми. Підняли питання щодо безпечної поведінки в період літніх канікул та узгодили план подальшої співпраці з родинами.

Директор центру Тарас Шевченко зазначив: «Літо – найкраща пора, щоб змі ... Читати далі »


Оздоровлення дітей в літній період – складова частина роботи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зі зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров'я дітей.

Літо – найкраща пора, щоб розпочати рішучі дії задля зміцнення здоров'я дитини. Діти та дорослі повинні розуміти цінність власного життя та здоров'я.

У будь-якому випадку потрібно насамперед дбають про те, щоб діти росли здоровими, веселими та бадьорими.

З 14 по 23 липня 2014 р. на базі Краснопільської районної центральної лікарні здійснював свою роботу  спеціалізовано-оздоровчий табір «Веселка» для дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, дітей з обмеженими фізичними можливостями та дітей, які перебувають на диспансерному обліку. В ході роботи даного табору д ... Читати далі »


Глухівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з Глухівською міською організацією товариства Червоного Хреста України продовжує надавати необхідну допомогу переселенцям із Донецької та Луганської областей.

29 липня 2014 р. приватний підприємець Александренко Олена Валентинівна надала допомогу переселенцям Східної України дитячими іграшками, одягом, продуктами харчування та засобами гігієни. В цей же день громадська організація ВСЖТ «Жінки за майбутнє дітей України» забезпечила переселенців одягом, білизною та посудом.

Працівники центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді та Червоного Хреста організували видачу гуманітарної допомоги.