Субота, 2024-04-20, 4:57 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 09

Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кримінально-виконавчою інспекцією Краснопільського району відповідно до угоди про співпрацю, щодо забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробовуванням 07 липня 2014 року на базі кримінально-виконавчої інспекції Краснопільського району проведено індивідуальну роботу з особами відповідної категорії на тему: «Профілактика ВІЛ-інфекції та СНІДу в молодіжному середовищі».

Присутні обговорили питання шляхів можливої передачі ВІЛ-інфекції, а також питання кримінальної відповідальності за різні види злочинів.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 318 | Добавил: VV | Дата: 2014-07-09 | Комментарии (0)

Соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу передбачає здійснення фахівцем центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді заходів, спрямованих на забезпечення належних умов функціонування прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу, зокрема надання соціальних послуг.

В ході здійснення соціального супроводження працівниками Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було відвідано прийомну сім’ю Шишкових. В рамках візиту працівниками центру обговорені питання щодо можливостей подальшого навчання прийомної дитини в професійно-технічних навчальних закладах, ліцеях, коледжах та питання щодо безпечної поведінки в період літніх канікул та узгодили план подальшої співпраці з родиною.


29 червня 2014 р. відбувся конкурс «Кролевецька красуня 2014». Знаковим стало те, що більшість конкурсанток були з сільської місцевості Кролевецького району, а саме: сіл Алтинівка, Грузьке та Білогриве. Вік учасниць  - з 14 до 17 років.

Конкурс пройшов в п'ять етапів: «Візитка», «Світ моїх захоплень», «Грація», «Соціальна реклама» та «Вечірня сукня». Учасниці демонстрували не лише гарні вбрання, а й таланти: співали, танцювали, декламували вірші, в тому числі і свої, уривки з поем, ділилися своїми поглядами на життя.

Пам’ятним для глядачів став конкурс соціальної реклами, який цього року був присвячений Дню Конституції України. Основним гаслом конкурсу стало «Я – українка!». Дівчата-конкурсантки широко розкрили різні актуальні теми, такі як: патріотичне виховання молоді, збереження рідної мови, української природи, роль української жінки в ... Читати далі »