Четвер, 2024-03-28, 2:55 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 30

7 квітня 2014 року фахівцями із соціальної роботи Конотопського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у навчальних закладах району були організовані та проведені заходи з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, де учні продемонстрували свою спритність та обізнаність з основ здоров’я.

Учасники заходів взяли участь у номінаціях: «Силач», «Калоріям – ні!», «Зірвати стрічку», у конкурсі малюнків «Здоровий спосіб життя». Заходи, проведені цього дня сприяли формуванню життєво-необхідних для здорового способу життя якостей.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 419 | Добавил: VV | Дата: 2014-04-30 | Комментарии (0)

З 7 по 27 квітня 2014 року в Липоводолинському районі відбулась щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» по збору коштів для дітей з вадами зору.

У закладах освіти, на підприємствах, на вулицях фахівцями із соціальної роботи Липоводолинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками освітньої галузі проводилась робота по збору коштів.

Всього під час акції на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» від Липоводолинського району перераховані кошти в сумі 1245 грн., які адресно будуть використані для придбання медичного обладнання для дітей з вадами зору.

Липоводолинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виражає щиру подяку всім мешканцям району, які внесли благодійні кошти на добру справу!


22-26 квітня 2014 р. в рамках тижня правових знань фахівцями із соціальної роботи Конотопського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено ряд заходів для учнівської молоді міста.

Учням були запропоновані лекції «Конвенція ООН про права дитини», «Захищеність особи в правовій державі»; дискусія «Право бути людиною», правова вікторина «Навіщо людині необхідно дотримуватись правових норм»; бесіди «Права та обов’язки в житті кожного», «Права споживача». Під час заходів розповсюджувались буклети та листівки правового характеру.

Діти захоплено слухали виступаючих, активно брали участь у обговоренні проблем суспільства та сучасного права в Україні, ділились своїми роздумами та ідеями.


З 7 по 27 квітня в м. Глухові була проведена благодійна акція «Серце до серця», координаторами якої був Глухівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

Цього року, кошти збиралися для дітей з вадами зору. У благодійній акції взяли підприємства, установи, організації, навчальні заклади та загальноосвітні школи міста.

Під час проведення акції в місті був проведений благодійний концерт, конкурс малюнків, виставок та ін.

За підсумками  акції було зібрано 8349 грн. Частина коштів була залишена для дітей, які мають вади зору з м. Глухова, останні були перераховані для Сумської обласної дитячої клінічної лікарні на закупівлю медичного обладнання, яким до речі можуть користуватися всі хворі діти Сумщини.

... Читати далі »


Однією із категорій обслуговування центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є особи, звільнені з місць позбавлення волі. Така історія згадується і в нашій практиці.

Під час виходу на територію обслуговування фахівцем із соціальної роботи  було виявлено особу, яка нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі.

У результаті здійснення соціального інспектування встановлено, що хлопець проживав один, його мати переїхала до іншого міста, брат живе окремо зі своєю родиною. Під час роботи в колонії хлопець втратив декілька фаланг пальців на руці. Перед ним виникло чимало різних проблем, які він повинен був вирішувати самостійно.

Фахівцем із соціальної роботи було запропоновано допомогу, але Роман відмовився, оскільки мав сумнів щодо можливості реальної допомоги у вирішенні питань, що існували на той момент. Минуло декілька дн ... Читати далі »