Субота, 2024-04-20, 9:49 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 17

Виховання дитини починається від її народження, якою вона виросте залежить саме від батьків, які мають виконувати в родині функції педагога.

15 травня 2013 року з нагоди Міжнародного дня сім’ї фахівцями Конотопського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді на базі жіночої консультації ЦРЛ проведено заняття з елементами тренінгу «Добра мама». Мета заходу – навчання майбутніх батьк ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 500 | Добавил: Ros | Дата: 2013-05-17 | Комментарии (0)

Свята, велична, мудра, ніжна і безмежно любляча… Такі вони – наші мами, перед якими ми схиляємо голови і дякуємо за подарований ними всесвіт. З нагоди Дня сім’ї та Дня матері 15 травня 2013 року відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Щаслива сім’я», організоване центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. У ньому взяли участь прийомні матері.

... Читати далі »

15 травня 2013 року в приміщенні Охтирського МЦСССДМ було проведено захід, присвячений міжнародному Дню матері та Дню сім’ї. На святкуванні прийняли участь прийомні матері міста Охтирки та представники служби у справах дітей.

Свято було проведено в дружній, святковій атмосфері. Для гостей працівники центру влаштували чаюв ... Читати далі »


В травні відзначаються декілька шанованих та відомих свят. Одне з найдушевніших з них - День матері. У житті та серці кожного з нас мама займає особливе місце. Усе наше життя і все найшановніше на землі починається від матері, освячується її мудрістю, любов’ю, добротою, милосердям та довготерпінням.

Материнство - це джерело нашого буття, основа сім'ї, роду і народу. Б ... Читати далі »


Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштував для сімей, які перебувають під соціальним супроводом, свято щасливих усмішок, радісних емоцій та гарного весняного настрою, приурочене до Дня сім’ї. Протягом години лунали вітання, вірші, гуморески, бадьорі пісні, проводилися веселі інтелектуальні розвиваючі ігри, даровані дитячими творчими колективами Палацу дітей та юнацтва.

В подарунок сім’ї отримали комплекти постільної білизни. Багато теплих, щирих, вдячних слів було с ... Читати далі »