П`ятниця, 2024-04-26, 2:56 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 03

    29 вересня 2012 року на базі Конотопського політехнічного технікуму КІСумДУ Конотопським міським центром соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Національного Дня усиновлення для дітей з прийомних сімей були проведені  "Веселі старти” .

      В змаганнях взяли участь прийомні сім'ї міста Конотоп. У веселій, дружній, захоплюючій ... Читати далі »
Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 522 | Добавил: Ros | Дата: 2012-10-03 | Комментарии (0)

    Конотопським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  на базі гуртожитків  політехнічного технікуму Конотопського інституту СумДУ та Конотопського інституту СумДУ розпочато консультативно-психологічну роботу зі студентською  молоддю "Школа дошлюбних стосунків”.

 Мета: Популяризувати знання про сімю, як основу суспільства.Виховувати молоде покоління з сімейними цінностями ... Читати далі »


Захід консультаційного пункту при пологовому будинку „Вплив психоактивних речовин на вагітність та подальший розвиток дитини”

          2 жовтня 2012 року фахівцем із соціальної роботи Сумського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках функціонування консультаційного пункту при пологовому будинку було проведено профілактичну лекцію на тему „Вплив психоактивних речовин на вагітність та подальший розвиток дитини” на базі Сумського пологового будинку № 1.

         Мета даног ... Читати далі »


Щаслива дитина, коли є родина, де тато і ненька й сорочка чистенька. На жаль, на сьогоднішній день, деяка частина дітей — позбавлені цього щастя. Проте, кожен з нас знає, що чужих дітей не буває.

  То ж, 30 вересня — це не лише велике релігійне свято Св. Віри, Надії та Любові, а й велика подія в житті кожної обездоленої дитини, прийнятої в родину. Це свято — День усиновлення. Гармонійне поєднання цих великих свят — не є збігом. Адже, саме вір ... Читати далі »


З метою визначення рівня поінформованості жителів міста з питань, які стосуються виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, відношення до сімейних форм виховання, фахівцями із соціальної роботи Сумського міського центру соціальних служб  було проведене анкетування на тему: «Прийомна дитина: так чи ні?»

Всього було опитано більше двохсот осіб, з яких більшість становлять жінки - 62,5 %. Відсоток опитаних чоловіків становить 40,5. Основну масу опитаних у віці від 18 до 35 років становлять жінки – 39,5%, опитаних чоловіків цієї ж вікової категорії дещо менше – 24,5 %. Респонденти у віці старше 36-ти років поділяються наступним чином: чоловіків – 16% опит ... Читати далі »