Четвер, 2024-04-25, 10:01 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 05

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. З цієї нагоди Сумський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із волонтерами – учасниками театральної студії «Кураж» при Українській академії банківської справи НБУ організував та провів святковий захід для дітей, які перебувають на лікуванні у протитуберкульозному відділенні дитячої клінічної лікарні ім. Святої Зінаїди.

16 маленьких пацієнтів лікарні, переважна більшість з яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, із задоволенням взяли участь у розважальній ігровій програмі, веселих конкурсах. По закінченню цього захоплюючого театралізованого дійства його маленькі учасники отримали подарунки - солодощі та набори канцелярського приладдя.

«Дитинство – це світ мрій, надій та сподівань. Створення гідних умов для повноцінного розвитку та виховання підростаючого покоління – пріоритетний напрямок державної політики. Діяльність влади спрямована на забезпечення реалізації права кожної дитини на всебічний розвиток, забезпечення та дотримання прав дітей, реалізаці ... Читати далі »

Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 527 | Добавил: Ros | Дата: 2012-06-05 | Комментарии (0)

Щороку, в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії.

Напередодні свята, 31 травня, Сумським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки міжнародного християнського благодійного фонду „Сонячний світ” було організовано та проведено чудове свято для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Свято дитинства почалося з перегляду цікавої дитячої вистави у театрі юного глядача. Наступною зупинкою став „Макдональдс”, де дітлахів пригощали смачним обідом та морозивом. Діти також мали змогу повеселитися на дитячому майданчику „Рошен” у парку „Казка”. Свято закінчилося походом до дитячого кафе „Місто розваг”, де привітні господарі гостинно відкрили двері для маленьких мешканців нашого міста. Цікаві конкурси, ігри та солодощі чекали на них.

Окрім приємних емоцій, доброзичливої атмосфери, всі присутні на заході діти отримали подарунки, які приготували для них співробітники міжнародного християнського благодійного фонду „Сонячний світ”.

З нетерпінням та надією будуть чекати діти наступного свята, яке обов’язково для них настане.


З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей Шосткинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів міський фестиваль "Повір у себе” для дітей-інвалідів на базі Шосткинського міського товариства допомоги дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства „Турбота”.

У фестивалі творчих робіт дітей з особливими потребами прийняло участь 30 дітей-інвалідів. Переможці отримали подарунки.

Діти активно залучились до ігрової програми «Веселі старти» Змагання проходили між дітьми громадських організацій «Турбота» та «Надія». Любов в серці, щирі почуття, гарний настрій, море посмішок, все заполонило навколо добром, що відобразилось вдячністю та радістю на дитячих обличчях.

У святі прийняли участь волонтери Шосткинського медичного училища, які підготували концертну програму та солодощі, а подарували кусочок свого тепла та турботи дітям з обмеженими можливостями. Адже саме ці діти не мають можливості дихати та насолоджуватися життям на повні груди, мріяти про професії що вимагають координації рухів.

... Читати далі »