П`ятниця, 2024-03-29, 3:37 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 28

Сумський міський центр СССДМ спільно з представником УМВС України в Сумській області провів низку заходів для вихованців ДБСТ Нені О.М. та їх однолітків на базі ЗОШ № 27 та Сумського вищого професійного училища будівництва та дизайну. Теми бесід та лекцій, які є актуальними на сьогодні серед неповнолітніх та молоді: „Що потрібно знати про кримінальну та адміністративну відповідальність?”, „Про зустріч з міліцією”, „Як не стати жертвою злочину ?”, „Права та обов’язки підлітків”. З метою профілактики правопорушень серед дітей та молоді, доведено до відома рішення міської ради про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, на вулицях та інших громадських місцях. Застережено, попереджено та роз’яснено щодо наслідків ризикованої поведінки молоді. Спеціалістами наведені цифри та факти минулого року щодо «експериментів» з наркотиками, алкоголем, тютюнопалінням, раннім початком безладних статевих стосунків, та, як застереження, пролунало звернення: „Бережіть здоров’я змолоду і ведіть здоровий спосіб життя”.

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 520 | Добавил: Ros | Дата: 2012-02-28 | Комментарии (0)

20 лютого 2012 року в залі засідань Охтирської міської ради міський центр соціальних служб організував та провів круглий стіл «Соціальна справедливість. Декларації та практика.», присвячений Дню соціальної справедливості, установленому в Україні Указом Президента України з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій до вирішення питань соціальної справедливості. В ході проведення круглого столу виступили виконуючий обовязки міського голови, секретар міської ради Цілуйко О.В., представники різних структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, представники громадськості міста. Також були розповсюджені тематичні буклети.