Вівторок, 2024-03-19, 7:13 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 22

16 листопада 2011 року, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, в Міжнародний день толерантності Сумський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Сумська міська громадська організація дітей - інвалідів та молоді з ДЦП (візочників) «Наша родина» організували та провели засідання «круглого» столу, основна мета якого було узгодження процесу встановлення недієздатності та призначення опікуна особі, яка визнана недієздатною. У заході прийняли участь спеціалісти Ковпаківського, Зарічного відділів опіки та піклування, управління праці та соціального захисту населення, управління охорони здоров'я, представники громадських організацій, юридичної клініки при Харківському національному університеті внутрішніх справ. Батьки, які виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями, мали змогу безпосередньо від спеціалістів отримати відповіді на основні питання, з якими вони стикаються при оформленні документів на отримання інвалідності, соціальної допомоги, опікунства. В ході обговорення виникла жвава дискусія. Усі присутні підтримали ідею створення довідника для батьків, в сім’ях яких є хвора дитина, з переліком установ, до яких необхідно звернутися, для реалізації права дитини – інваліда на соціальний захист. Було ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 465 | Добавил: Ros | Дата: 2011-11-22 | Комментарии (0)

В рамках тижня пропаганди здорового способу життя волонтери Кролевецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели 16 групових занять з використанням інтерактивних вправ „Знати щоб жити”, „Ми за здоровий спосіб життя”, „Геть паління – ми за здорове покоління !” та ін. на базі шкіл міста.

Під такою назвою 17 листопада відбувся традиційний районний фестиваль для дітей з функціональними обмеженнями, організований районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мета його найблагородніша: розкрити дитячі таланти, заохотити до цікавої справи, зібрати в коло для приємного спілкування, корисного проведення дозвілля.

Святковий захід з приводу проведення фестивалю відбувся на базі районного будинку дитячої та юнацької творчості і зібрав дітей з 3 сільських та селищних рад району. Зі словами привітання до дітей звернувся заступник голови Недригайлівської РДА А.Г. Сиротенко. Свято прикрасили своїми виступами вихованці районного будинку дитячої та юнацької творчості Федорченко Аня, Сторчака Інна та Павлено Ліза під керівництвом Л.А. Павленко та Т.А. Токмань. Діти залюбки взяли участь у конкурсах проведених патронажними медичними сестрами районної організації Товариства Червоного Хреста України Л.В. Токаренко та Л.В. Коваль.

Конкурс проводився у номінаціях художня самодіяльність та декоративно-прикладне мистецтво. У холі всіх гостей зустрічала виставка робіт дітей, які відвіду ... Читати далі »