Вівторок, 2024-03-19, 9:36 AM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 15

Добровільна праця – це форма участі громадян у суспільно корисній діяльності, а також ефективний механізм вирішення актуальних соціальних проблем. Саме при державній підтримці та вмілому менеджменті волонтерство може становити значну частину суспільної і економічної діяльності.

Так, 09 листопада 2011 року на базі Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання Круглого столу «Перспективи розвитку волонтерського руху». У заході взяли участь студенти навчальних закладів різних рівнів акредитації м. Суми.

Директор Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченко Т.Ю. внесла пропозицію об’єднатися волонтерам із різних навчальних закладів міста, що дасть змогу діяти злагоджено й розширити масштаби проведення масових заходів. Учасники обмінялися досвідом волонтерської діяльності та намітили напрямки подальшої спільної роботи. Уже в листопаді-грудні 2011 року волонтери візьмуть участь у заходах до Дня спільних дій в інтересах дітей.

Категория: Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 481 | Добавил: Ros | Дата: 2011-11-15 | Комментарии (0)

Усі перемоги починаються з перемоги над собою, усі випробування життя вимагають зосередження сил, знань і вмінь, підготовки і бажання.

9 листопада Охтирською районною державною адміністрацією проведено районні фестивалі «Звичайне диво» та «Повір у себе, і в тебе повірять інші». Відкриваючи фестиваль, заступник голови Охтирської районної державної адміністрації Коритник Є.П. відзначила, що історія проведення районних фестивалів бере початок з 2006 року, оголошеному Президентом України Роком захисту прав дітей. Щороку фестивалі збирають довкола себе дітей з функціональними обмеженнями, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які виховуються у багатодітних, малозабезпечених сім’ях, закоханих у творчість, а також небайдужих до людських проблем жителів Охтирщини.

Результатом успішного проведення такого заходу стала тісна співпраця відділів у справах молоді та спорту, освіти, служби у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Тема взаємодопомоги і ... Читати далі »