П`ятниця, 2024-03-29, 6:39 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 18
У травні в Україні відзначаються декілька шанованих та відомих свят. Серед них – День матері та День сім’ї.
12 травня 2011 року Недригайлівським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено свято «Мати. Родина. Батьківщина». Учасниками заходу стали прийомні сім’ї і дитячий будинок сімейного типу.
Вірші, пісні, привітальні слова, які підготували діти, звучали на адресу матерів. Виступ юних артистів із Недригайлівської загальноосвітньої школи та ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» додавав усім піднесеного настрою.
Із Днем матері та Днем сім’ї присутніх привітав заступник голови районної державної адміністрації Сиротенко Анатолій Георгійович. Він наголосив на важливості виховання дітей в сімейному оточенні та подякував прийомним матерям за їхню нелегку працю, терпіння й доброту, яку вони проявляють до своїх дітей.
Прийомні мами отримали квіти та подарунки. Свято пройшло у теплій атмосфері, за солодким столом, яким ми завдячуємо нашим спонсорам.
Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 703 | Добавил: VV | Дата: 2011-05-18 | Комментарии (0)

З нагоди святкування «Дня матері» та «Міжнародного дня сім’ї», Охтирським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із Грунською сільською радою проведено інформаційно-просвітницький захід для багатодітних матерів та опікунів-піклувальників «З любов’ю до матері». До проведення заходу були запрошені спеціалісти відділів у справах молоді та спорту, культури і туризму, служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення Охтирської районної державної адміністрації, Охтирського міськрайонного управління юстиції, Охтирського міськрайонного центру зайнятості.
Для учасників заходу проведено бесіди щодо відповідального батьківства, надання послуг служби зайнятості, надано консультації щодо правового захисту сім’ї державою.
Учасники художньої самодіяльності села Грунь подарували присутнім тематичний концерт.