Вівторок, 2024-03-19, 2:44 PM
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Новини Сумського обласного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 106
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 28

Одним із заходів проведеного в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт проти наркотиків» відділом молоді та спорту районної державної адміністрації та Краснопільським районний центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведена ігротека на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів серед учнів 8-х класів. Дітям було запропоновано проявити свої як спортивні, так і інтелектуальні можливості в конкурсах, запропонованих фахівцями центру СССДМ. Під час заходу діти активно включилися в роботу. З веселощами та сміхом виконали вправу «Розминку», де кожен з учасників мав можливість з уявними снарядами провести розминку перед конкурсом. Кожна з команд зобразила власну емблему та назву «Перемога» і «Соколи». В ході ігротеки працівниками центру були запропоновані рухливі ігри «Замислись», « Швидкі та розумні», « Спортивний майданчик моєї мрії», де члени команд проявили свої швидкісні, інтелектуальні здібності та проявили свою ерудицію щодо визначень видів спорту та засудження факторів шкоди від вживання наркотиків.

На завершення про згадку було започатковано інноваційний метод гра-ідея під назвою «Дружба», метою якої є об’єднання всіх учасників заходу під єдиним девізом «Спорт проти наркотиків». На згадку кожен із учасників отримав заохо ... Читати далі »

Категория: Новини районних та міських центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді | Просмотров: 785 | Добавил: Ros | Дата: 2010-12-28 | Комментарии (0)

Традиційно Краснопільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Краснопільською ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано та проведено свято Святого Миколая. Учасниками цього заходу були діти-інваліди Краснопільського району та учні 1 класу навчального закладу. На свято завітав отець Віктор з вітаннями та Божим благословінням, а учні 1 класу дарували гостям та учасникам заходу веселий настрій та масу позитивних емоцій.
Всі учасники заходу мали змогу відвідати шматочок смачного святкового торту, а юний Святий Миколай вручив кожному з учасників солодкі подарунки.